Балансот е многу важен

особено кога станува збор за дигестијата

Што е PROBalans?

PROBalans е иновативен пробиотик развиен од експертите на PharmaS

  • Дали земате антибиотици?
  • Имате дијареа?
  • Дали имате нередовна исхрана?
  • Дали сте под стрес?

PROBalans е иновативен додаток во исхраната кој содржи висока концентрација на 3 добро познати пробиотски бактерии, надополнети со специјално одбрани природни компоненти за уште подобро дејство. PROBalans е наменет за урамнотежување на дигестијата и метаболизмот, како и за зајакнување на имунитетот

Симултаната активност на добрите млечно киселински бактерии, цинк, витамин Б6, апигенин и нане, овозможува синергистички ефект на дигестијата и метаболизмот.

PROBalans состав:

REF.: 1. McKay DL, Blumberg JB. A review of the bioactivity and potential health benefits of chamomile tea (Matricaria recutita L.) Phytother Res 2006, 20:519-530; 2. D. Keifer et al., J. Herb. Pharmacother. 7 (2007) 91-143; 3. D. L. McKay et al., Phytother. Res. 20 (2006) 619-633; 4. M. S. Baliga et al., J. Cancer. Res. Ther. 6 (2010) 255-262

Предности на PROBalans:

Иновативна формула – со симултана активност на пробиотици, цинк, витамин Б6, апигенин и нане.

Погодна за вегетаријанци и вегани
(капсули од растително потекло).

Зголемен степен на преживување
на корисните млечно киселински бактерии
(гастро резистентни капсули).

Инструкции за употреба:

Возрасни и деца над 12 години Деца од 6 - 12 години
Дозирање 2 капсули на ден 1 капсула на ден
Инструкции за употреба Да се земе со пола чаша вода независно од оброците Да се земе со пола чаша вода независно од оброците
Период на употреба наутро и навечер наутро

Забелешки:
Кога се користи заедно со антибиотици, PRObalans капсулите да се земат најмалку 3 часа после земањето на антибиотици

КОНТАКТ

PharmaS® Mакедонија
Бул.8ми Септември бр.2/2 -2/5
1000 Скопје
Р.Македонија

Тел: + 389 (0) 22550 350

office@pharmas.mk
www.pharmas.hr

(c) PharmaS 2015. All rights reserved.

PharmaS

PharmaS е основан во 2009 година со цел производство на иновативни лекови, препарати, и додатоци воисхраната. Во основањето на нашата компанијасе вклучениречиси 200 високо образовани експерти од областа на фармацијата кои со своите нови идеи и иновативен пристап, постојано се стремат да се направи најдобриот производ на пазарот.
Нашите три вредности:иновативност, грижа и квалитет, се евидентни во секој аспект на нашиот бизнис, од иновативни формули, методи на производство и пакување како и хуман пристап за крајниот корисник.
Наша цел е да се биде флексибилна и добро организирана компанија која ги идентификува можностите и промените на пазарот, и реагира на нив брзо и ефикасно.
Со нашето знаење и напорна работа сакаме да се обезбеди висок квалитет на лекови достапни за широк спектар на луѓе во регионот, а со тоа да придонесе за подобрување на квалитетот наживотот на секој поединец.